TARGA är välkänt hos båtfolket och kännetecknas av kvalitet, goda sjöegenskaper, hög prestanda och som motorbåtarnas sjöjeep, The 4×4 Of The Sea. TARGA är idag ett begrepp.

TARGA 23.1

Fördäck med U-bänk, plats för teakbord (extra). Förvaring i sittbänkar och under durk. Hytt med fem sittplatser. 2 stickkojer i akter. Gångvärme/defroster. Vikbar durk över akterkabinen. Separat start och service batteri, AGM.  WC finns som tillval i hytten. Akterdäck med plats för bord och tung last. Fällbänk i lä bakom hytten. Badbrygga med badstege, akterport till badbryggan.

TARGA 25.1

Fördäck med U-bänk, plats för teakbord (extra). Förvaring i sittbänkar och under durk. Hytt med fem sittplatser och bord. 2 stickkojer i akter. Gångvärme/defroster.
WC med dusch finns som tillval, ingång från fördäck. Separat start och service batteri, AGM.
Akterdäck med plats för bord och tung last. Badbrygga med badstege, akterport till badbryggan.
Flybridge med 2 sittplatser. Targabåge och mast med lanternor.

TARGA 27.2

Fördäck med U-bänk, plats för teakbord (extra). Förvaring i sittbänkar och under durk. Hytt med fem sittplatser och bord. Gångvärme/defroster. Dubbelsäng och en stickkoj i akter. WC med dusch finns som tillval, ingång från hytten. Separat start och service batteri, AGM. Akterdäck med plats för bord och tung last. Badbrygga med badstege. Akterport till badbrygga, negativ akter. Flybridge med 3 sittplatser. Targa båge med gösstake.

TARGA 30.1

Fördäck med U-bänk, plats för teakbord (extra). Förvaring i sittbänkar. L-soffa i hytten med bord, pentry med gasolkök och varmvatten. Akterkabin med dubbelsäng och stickkoj, förkabin med två långa stickkojer. Badrum i aktern, fastmonterad wc, dusch. Akterdäck med plats för bord och tung last. 2 st aktersittlådor std, samt klaffsitsar akterkant hytt. Badbrygga med badstege. Dubbel akterport till badbryggan. Negativ akterspegel. Flybridge med 3 sittplatser. Targabåge och mast med lanternor. Skrov: Vaccuminjecerat. Sandwich.

TARGA 32

Fördäck med U-bänk, plats för teakbord (extra). Förvaring i sittbänkar. L-soffa i hytten med bord, pentry med gasolkök och varmvatten. Akterkabin med stor dubbelsäng (204×140 cm) och stickkoj, förkabin med två långa stickkojer (210 cm). Badrum i aktern, fastmonterad elektrisk wc, dusch. Akterdäck med plats för bord och tung last. 2 st aktersittlådor std, samt klaffsitsar akterkant hytt. Badbrygga med badstege. Dubbel akterport till badbryggan. Negativ akterspegel. Numera enda alternativet på nya T32. Flybridge med 3 sittplatser. Targabåge och mast med lanternor. Skrov: Vaccuminjecerat. Sandwich.

TARGA 35

Fördäck med U-bänk, plats för teakbord (extra). Förvaring i sittbänkar och under durk. Akterdäck med plats för bord, stolar och tung last. Breda sidogångar runt hytten.  Salong med L-soffa och bord, pentry med gasolkök och varmvatten. Akterkabin med dubbelsäng och stickkoj. Förkabin med två stickkojer alt. dubelsäng, wc finns som tillval. WC med duschkabin i akterkabin. NYHET 2010. Badbrygga med badstege. Öppning till badbrygga. Flybridge HiFly med 5 sittplatser. Targabåge och mast med lanternor.

TARGA 37

Fördäck med U-bänk, plats för teakbord (extra). Förvaring i sittbänkar och under durk. Akterdäck med plats för bord, stolar och tung last. Breda sidogångar runt hytten.  Salong med L-soffa och bord, pentry med gasolkök och varmvatten. Akterkabin med dubbelsäng och stickkoj. Förkabin med två stickkojer alt. dubbelsäng, wc för. finns som tillval. WC med duschkabin i akterkabin. Badbrygga med badstege. Öppning till badbrygga. Flybridge HiFly med 5 sittplatser. Targabåge med gösstake och lanternor.

TARGA 41 - nyhet

Bekant identitet och överlägsen kvalitet kopplat till pålitlighet, innovativ design och unika dragningskraft hos Targa är grunden för den helt nya Targa 41. Den oöverträffade komforten och säkerheten som kommer med att äga en Targa har tagits till nästa nivå. Targa 41 erbjuder en uppdaterad upplevelse som hyllar hantverket och kompetensen att bygga moderna båtar redo att ta sig an de sju haven. Själen hos det sjövärdiga premiumbåtmärket finns kvar.

TARGA 44

Fördäck med U-bänk, plats för teakbord (extra). Förvaring i sittbänkar och under durk. Akterdäck med plats för bord, stolar och tung last.
Breda sidogångar runt hytten. Salong med U-soffa och bord, stort pentry med gasolkök alt. innduktions häll, 2 hoar, micro/ugn och kylskåp. Mastercabin i akter med dubbelsäng, stickkoj och badrum med duschkabin. Förkabin med dubbelsäng, stickkoj och badrum. CFC – comfort fore cabin; förhöjt fördäck som ger en större förkabin finns som tillval.

TARGA 46

Fördäck med U-bänk, plats för teakbord (extra). Förvaring i sittbänkar och under durk. Akterdäck med plats för bord, stolar och tung last.
Breda sidogångar runt hytten. Sidodörrar. Salong med U-soffa och bord, stort pentry med gasolkök alt. innduktions häll, 2 hoar, micro/ugn och kylskåp. Mastercabin i akter med dubbelsäng, stickkoj och badrum med duschkabin. Förkabin med dubbelsäng, stickkoj och badrum. CFC – comfort fore cabin; förhöjt fördäck som ger en större förkabin finns som tillval.